субота, 14 листопада 2015 р.

Що таке шелфі?

Чесно вам скажу - ненавиджу селфі. Вдумайтесь тільки - люди фотографують самих себе. Ніби не можна попросити когось зробити фотку. Люди фотографують себе абсолютно всюди - в туалетах, кафе, на вулиці, вдома і навіть під час лекцій. І в погоні за модою люди роблять шаблонні селфі, які нічим не відрізняються від сотень інших. Все стандартно - і посмішка, і постава, і навіть зовнішність. Хіба такі селфі  розкажуть  про інтереси і характер людини?

Але один вид селфі мені все-таки до вподоби. Це шелфі. Слово шелфі виникло від двох англійських слів - "полиця" і власне "селфі". Шелфери фотографують свої особисті речі. Це може бути що завгодно - колекція фігурок, одяг, взуття, хоч би і плюшеві зебри молодшої сестри=) Буквально усі речі, які мають для вас значення можна сфотографувати і викласти в мережу.
Але найпопулярнішими шелфі є полиці з книгами. Отже навіть зараз читати модно! І чим більше буде таких шелфі, тим популярніше стане читати серед молоді.

Робіть шелфі, але будьте оригінальними-показуйте те, що цікаве особисто для вас, не копіюйте інших! Інакше як ви зможете показати ким ви є насправді?

Немає коментарів:

Дописати коментар